team new life church

pastor

Hans is in zijn dagelijks leven voorganger van de New Life Church Nederland Zwolle . Als voorganger  wil hij zijn geestelijke gaven en talenten volledig inzetten om het misschien voor u nog {onmogelijke } wel mogelijk te maken ,

 

 

Erna

Erna Blaauw is maatschappelijke betrokken bij het werk   van regiopastor , ze is  ook als mede voorganger van de New Life Church Nederland maar , daarnaast heeft ze ook een verlangen op de gemeentes mooi te kunnen aankleden met profetische decoratie .zij zet als voorgangers vrouw  haar kennis en ervaring graag in. 

oudste

Oudste Ilse Van Heusden 

Ilse Van Heusden ,  is een maatschappelijke en bewogen mens

ze was betrokken bij vele bedieningen waaronder de Burning candles , Ester Tims ,ook is zij Oudste van de New Life Church Nederland daarnaast heeft ze ook een verlangen om de gemeentes te kunnen dienen met aanbidden of een profetische woord . zij zet als oudste haar kennis en ervaring graag in.. 

 

diaken

Bouwe & Annie schaap Zijn betrokken bij vele bedieningen waaronder de naar house  evangelisatie Bus ze zijn diaken van de New Life Church Nederland daarnaast hebben ze ook een verlangen om de gemeente te kunnen dienen met ,de liefde van God !