Onze God is een God van trouw!

Aanbidden | Ontmoeten | Inspireren |  doopdienst  


Preek in het park  25 Juni  2023

Programma 

Middags : 14.30 uur – 16.00 uur 

met spreker  Edward Althoff 

Waar : Locatie Agnietenplas Zwolle

Meer info www.123kerk.nl

 

Doopdienst 

 wil jij je ook laten dopen we hebben as zondag 25 juni een doopdienst in de Agnietenplas in Zwolle De bijbel spreek van bekeren en laten dopen . je hoef geen speciaal  lid te zijn van onze Gemeente.  De doop wordt in verschillende passages in de Bijbel genoemd. in Mattheüs 28:19-20, de Bijbel wordt gesproken over bekering en de doop als een belangrijke stap in het geloof. Bekering verwijst naar een verandering van hart en geest, waarbij iemand zich afkeert van zonde en zich tot God wendt wil jij deze keuze ook maken ? om je Te laten dopen ? meld je dan aan op de website of kom  naar de Preek in het park en laat je dopen .   

 

 

routebeschrijving:

voor route planner Haersterveerweg 23 8034 PJ Zwolle Blijf de Haersterveerweg  volgen terwijl deze overgaat in de Agnietenplasweg. bestemming bereikt 

 

Om van KFC naar de Agnietenplas in Zwolle te gaan, volg je de onderstaande routebeschrijving:

 

1.    Verlaat de KFC en ga naar het noorden op de straat waarop de KFC zich bevindt.  Sla linksaf bij de eerste kruising de tunnel onderdoor  Blijf de Haersterveerweg  volgen terwijl deze overgaat in de Agnietenplasweg.

1.    Je ziet de Agnietenplas aan je linkerhand. Er is een parkeerplaats aan de zuidkant van het meer waar je Gratis kunt parkeren.

2.    Volg de borden en loop naar het strand van de Agnietenplas. je ziet de partytenten staan . 

 


Spreker

Edward Althoffjezelf aanmelden voor de doopdienst

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.