OPENLUCHTDIENST “ Zingen in het park

(park de wezen landen Zwolle

vrijdag 26 juli 2019 van 19:30 tot 21.00 uur. /

GRATIS toegang en GRATIS parkeren / de de provinciehuis Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle

OPENLUCHTDIENST “Zing in Het park”

Park De Wezenlanden 1, 8012 BX Zwolle Nederland

-

Openluchtdienst “Zingen in het Park is een openluchtdienst in de provincie Overijsel en voor het hele gezin. Elk jaar Hebben we een Openluchtdienst “. Kennismaken met het geloof door gezellig samen zijn en mooie muziek met verschillende gospelartiesten fijne sprekers enz . zingen in het park is voor iedereen. Voor jong én oud. En het maakt niet uit wat je achtergrond is of waar je doorgaans heen kerkt. Of wellicht niet naar de kerk gaat. Iedereen is welkom. Kom zingen, en ontmoeten.! in Park De Wezenlanden op vrijdag 26 Juli Tot ziens .

wilt u een gesprek of dienst bijwonen ? neem dan even contact met ons op . tel 0651186902 .