Onze seminars kunnen het beste worden omschreven als één-dag-evenementen, met als doel om een hele dag onderwijs te geven over een specifiek onderwerp. Sommige onderwerpen hebben meer tijd nodig om duidelijk uitgelegd te worden, dan waar een enkele dienst ruimte voor biedt. In tegenstelling tot onze conferenties, zijn deze evenementen bedoelt voor kleinere groepen mensen. Seminars die we in het verleden hebben mogen organiseren waren over het onderwerp “profetische of apostolische onderwerpen . gemeente bouw , of Goddelijke genezing .  

 

We organiseren een seminar meestal op een publieke plaats, zoals een school , maar het kan ook georganiseerd worden in een kerk of bij iemand thuis. We proberen het zo eenvoudig mogelijk te houden. We beginnen de dag rond 10:00 uur met een tijd van gebed en aanbidding, gevolgd door onderwijs. Normaal eindigen we rond 17:00 uur. Tijdens deze dagen geven we niet alleen onderwijs, maar bieden we ook ruimte voor vragen en persoonlijk gebed.

 

Waar mogelijk proberen we al onze evenementen te organiseren zonder een toegangsprijs te rekenen. Daarom leven we dan ook in totale afhankelijkheid van Gods voorziening.

 

Het is mogelijk om ons uit te nodigen om een seminar in uw gemeente te geven. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden