De getuigenis van Stefanie;
Sinds 2004 liep ik al met zeer zware rugklachten nadat ze in het ziekenhuis een ruggenprik verkeerd hadden uitgevoerd, 's Avonds moest ik mij erg warm douchen om nog een beetje te kunnen slapen in verband met de pijn. Mijn eigen kinderen kon ik , tot mijn eigen verdriet, niet optillen om met ze te spelen zo erg was de pijn in mijn rug.

In mijn jeugde jaren is ADHD bij mij vastgesteld, daar slikte ik veel medicatie voor om nog een beetje normaal te kunnen funcioneren in het dagelijks leven, ik was altijd druk chaotisch en rumoerig in mijn hoofd. Door het vele jaren gebruik van ritalin zag ik waanbeelden wat zeer beangstigend was, hierdoor ben ik destijds radicaal gestopt met de medicatie waardoor ik weer gigantisch druk in mijn hoofd werd. Naderhand kreeg ik van de huisarts nieuwe medicatie die ik moest gaan gebruiken voor de ADHD, 3 dagen nadat ik nieuwe medicatie gebruikte is er voor mij gebeden en ben ik totaal van mijn rugklachten en ADHD genezen.

Tevens had ik ook last van het fenomeen van Raynoud in zeer ernstige vorm, dat is door aanraking van iets kouds de bloedtoevoer naar handen enof voeten wordt geblokkeerd. Dus dan waren mijn handen en voeten spierwit en steenkoud, het duurde dan uren voordat ik weer normaal op kleur en tempratuur was. Ook hiervan heeft de heer mij genezen.

Ik hoop nog veel wonderen van de heer mee te mogen maken.