Met enige regelmaat organiseert New Life Church Nederland verschillende conferenties. De volgende conferentie staat gepland op zie hier onder voor meer informatie . 


Vrijdag 4 September & zaterdag 5 September evangelisatie campagne 
Hebben we een campagne Met David Harris uit Engeland 
Vrijdag aanvang 19.30 uur 
Zaterdag middag 14.00-16.00 uur evangelisatie In Zwolle centrum zaterdag avond  19.30 uur . 


www.123kerk.nl vuurtorenstraat 2 -8043VW Zwolle Locatie CBS De Wendakker .

Deze evangelie campagne met David Harris de Reinhard Bonnke van Engeland met een krachtige bediening van evangelisatie, profetische beweging , met wonderbare genezing & wonderen of nieuwe zalving gedoopt te worden met de Heilige Geest . praise & Worship met medewerking van Gale Di Guilio bekent van opwekking. http://www.gospeluitdelagelanden.nl/webshop/gale-di-giulio-ik-geef-u-alle-eer 

In 2004 reisde David naar Nigeria om een evangelie campagne die werd gehouden door het ministerie van Reinhard Bonnke (Christus voor alle landen) bij te wonen. Het was op dit evenement waar meer dan 1,4 miljoen kostbare zielen gered werden, dat God sprak tot David en plantte de visie voor wat het bereiken van de Naties in zijn hart zou worden. Sinds die tijd heeft God bleef de visie van Het bereiken van de Naties te ontwikkelen We hebben gediend in Brazilië, Chili, Zweden, Engeland en Bolivia. We hebben zielen gered en geplant in de plaatselijke kerken gezien, kostbare leven gedoopt in de Heilige Geest en stellen om hun deel te doen in het vervullen van de Grote Opdracht en we hebben de zieken genezen gezien. We hebben ook het voorrecht van de prediking van het Evangelie live op tv en radio in Bolivia.
Vrijdag aanvang 19.30 uur 
Zaterdag middag 14.00-16.00 uur evangelisatie In Zwolle centrum zaterdag 19.30 uur . 
http://www.reachingthenations.org/

van de prediking van het Evangelie zal uitgezonden worden op online televisie christchannel de nieuwe internet tv .

 

https://www.facebook.com/events/428682187319742/